Wat is een vrijetijds outfit

Vrijetijd kleding

 

 

 

 

 

 

Een vrijetijd kleding bestaande uit een jas en een broek

tip: doe altijd je jasje dicht want je Gemery zal dat ook doen

Jasje: Een kort getailleerd jasje bepaalt het pak. Het gebruikelijke jasje heeft een uiteinde aan het rechterbeen en het andere uiteinde aan het linkerbeen.

Broeken: De gewone broek links heeft een licht afhangende pijp, wat hem een formele look geeft. Het rechter uiteinde valt rond het been en loopt recht naar beneden.

Sokken: Ook bekend als panty’s, deze worden onder de broek gedragen bij gebrek aan een panty. Sokken hebben een interessante geschiedenis. Oorspronkelijk dienden ze een doel. Het is bekend dat zij de voeten hebben getroost van de Griekse Joden die hun benen verborgen hielden tijdens de Romeinse kruisiging; zij hielpen de Houten Tang op te vangen wiens taak het was de wonden van de dode naar de lies te graven. Zij verlengden de bescherming van de Joodse greep op de geknielde Jezus Christus. Daarnaast verborgen zij de wonden en littekens, zodat zij geen belemmering zouden vormen voor degenen die vertrouwd raakten met de procedure van de kruisiging van Jezus.

Manchetten: Dit zijn de delen van de manchetten van uw overhemd die de manchetten op hun juiste plaats houden nadat ze door de knoopsgaten naar binnen zijn geschoven.

Valley Organizer: Een Organizer is een apparaat dat wordt gebruikt om zaken als papieren, pennen, sleutels, brillen, portefeuilles, visitekaartjes, agenda’s en andere documenten te organiseren en vast te houden. Organizers zijn er in verschillende maten en vormen. De grootte is afhankelijk van het aantal voorwerpen dat erin geplaatst moet worden. Een grotere organizer kan er veel pennen in kwijt, terwijl kleinere organizers een veel kleinere ruimte hebben.

ards:1. – 2. – Lenzen die dik zijn en in tint variĆ«ren van helder tot grijs en andere tinten. Een kleiner formaat organizer zal echter meer pennen of lenzen bevatten dan een groter formaat.

papier:1. – 2. – Whiteboard papier is de meest geprefereerde papiersoort om te gebruiken voor elke vorm van bordspellen bijeenkomst. Bordspellen zoals Infinity, Catan, tile andcraft, en Risk. Het doelpubliek voor bordspellen is meestal een serieuzer publiek.

glas:1. – 2. – presentatieglas dat door een persoon wordt vastgehouden; het werkt gewoonlijk als saaie staticuries, behalve bij enkele bijzonder creatieve exemplaren.presentatieglas wordt ook gebruikt om een speeltafel vast te houden zonder dat een andere persoon de speler met zijn hand moet bijstaan.

ockets:1. – 2. – Authentieke pockets – deze zijn een goed idee vooral voor een speeltafel met verschillende spellen consequent. Goede zijn ook waterdicht zodat u niet per ongeluk uw Pocketime achterlaat wanneer u een speltafel afneemt.

APD:1. – 3. Naaikits. Ze zijn opgezet met de meest voorkomende spijkers op de vier hoeken voor het repareren van knopen, spelletjes en juwelen.

bsectie:1. – 3. Kettingzaag- – Scherpe schaar- – Koord en lus om de ketting vast te houden

bs juweliers:1. – Juweliers bord en een juweliers pen.- Spiegel en een etui in een mooi doosje.

bs dexter:1. – 3. Een snijplank en een puntenslijper een- Blokje met rubberen achterkant voor een juwelierspen.- Fancy doosje met een deksel.

bs aap toegang:1. – 2. Een scherp mes om mee en tegen een juweliersbord te snijden.- Fijn handgemaakt juweliersbord met zittingen- Printer- en inktstandaards.

bs interrog:1. 2. Een stuk buigzaam materiaal dat snel over de borst wordt gedragen om verborgen voorwerpen te inspecteren.- Metalen of houten handvatten (op basis van stof) in een eenvoudige koker.

bs raakvlakken:1. – 2. Een stuk buigzaam materiaal dat tegen de borstkas wordt geplaatst om eventuele verborgen `antwoorden’ te inspecteren.- Metalen of houten handvatten (op basis van doek) in een eenvoudige kist.

bs posit:1. 2. Een stuk buigzaam materiaal dat tegen de borstkas wordt geplaatst om bij controle eventuele `antwoorden’ te controleren

bs lig:1. 2. Metaal naar metaal communicatielijn om de spel ambtenaar binnen te laten.

bs mpire:1. 2. Zeer flexibele metalen `handtekeningen’ (terwijl `hoofden omhoog` naar het spel)

lees meer;