The Silver Star Trek

 

Tumbler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Houdt koffie en limonade warm!

De keep is een eenmalig thermisch geïsoleerde Tumbler. Hij is mooi versierd met zilverkleurig verchroomde Eagle Vision niet-geïsoleerde stop. De bovenste fles is gemaakt van crèmekleurig met vanille ingewreven nylon met een binnenzakje met ritssluiting voor het opbergen van uw sleutels, ID of mobiele telefoon. De capaciteit is 1 tot 15 oz (30 tot 600ml), en de trechter heeft de perfecte vorm om IceIO aan de rand van de trechter toe te voegen. Het warmteniveau aan de binnenkant is 16°C (35°F), dus het is geweldig voor het serveren van hete koffie of hete thee in de zomer.

Kenmerken:

– 100% volledig katoen dit geeft de binnenkant een ademende ervaring houden van uw dranken warm- gevoerde keramische filter, met UV-bescherming tegen UV-straling- twee sleuven om ijs toe te voegen aan houdt uw dranken koud en helder- top capaciteit van 15 oz (500ml) om te dienen als sprankelende limonade of geconcentreerde koffie- een afvoer voor het eenvoudig filteren van water of dranken- heavy-duty metalen basis

De keep is perfect voor het opbergen van kleine dingen zoals papieren diners, koffiefilter, joints en vele andere dingen. Het is ook een reisartikel dat u overal mee naartoe kunt nemen in uw handige handige tas en het past in uw zak of handtas.

De Silver Star trek houdt je spullen koud en knus op het werk. Kies uit een bijgeleverd zakje of probeer hem onverpakt uit. Dit is perfect voor mensen die werken bij commerciële duikbedrijven en oliemaatschappijen. De Silver Star staat onder zijn gebruikers bekend als anti-slip en voor zijn perfecte grip bij het werken op gladde oppervlakken.

Kenmerken:

– 100% nylon met zeer bestendige anti-slip afwerking

– Handgemaakt van de modernste vezels

– Twee ingebouwde legplanken voor flessen koffie/thee

– Uitneembare geïsoleerde thermische voering

– pakking top om lekken te controleren

– 2 drukregelbare sproeiers

– 1 roestvrijstalen (!) handvat met verstelbare hielriem

– 3 temperatuur instellingen, en hou de tijd in de gaten

– 1/4″ diks

lees meer: