Stone Island

Stone Island Groningen

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerste winkel opende op Main Street in Annapolis, Maryland in 1981. annapolis, Maryland zijn de anchor store voor Stone Island sinds de oprichting. Stone Island werd de sportkledingleverancier bij uitstek voor de Amerikaanse skiteams in de jaren 1990. Maar naast henzelf gaat het woord rond over Stone Island omwille van zijn reputatie voor top-of-the line prestaties en stijlvolle kledingstukken voor zowel mannen als vrouwen.

Stone Island werd opgericht door Michael die onder de indruk was van de wereldtopper Hulk Hogan, die Stone Island droeg tijdens zijn op televisie uitgezonden wedstrijd in de World Baseball Classic. Stone Island vertrok vanuit Annapolis, Maryland, waar Michael Hyer en Scott harm sinds 1981 samen een kleermakerij en zijn modebedrijf genaamdtogether hadden. Kort na hun oprichting begon Stone Island met zijn merkmarketing van wereldklasse door prominent te adverteren langs populaire snelwegen, zoals de I-lobby, Tanger en exit tollway. Ze ook betrokken zijn bij diverse inspanningen van de gemeenschap, zoals betuttelen localuries en vieren lokale feestdagen in uw buurt.

Stone IslandPlatform is de belangrijkste speler in de concurrerende markt om de toegang tot het Amerikaanse sportstadion te vergemakkelijken. Het heeft een lange geschiedenis van tevreden klanten die veel kwaliteit en comfort hebben ervaren in verschillende soorten sportevenementen. Stone Island’s primaire doel om zijn klanten tevreden te stellen heeft het bedrijf tot een succesvolle prestatie geleid. Stone Island Company is afhankelijk geweest van de nr. 1 kwaliteit om comfortabele kleding te leveren aan haar wereldwijde klanten. Met zijn steeds toenemende investeringen in productinnovatie, is er geen twijfel dat Stone Island de trends van kledinginnovatie en mode zal blijven leiden.

Ooit was Stone Island niet meer dan de droom van een opgroeiende jongen met chocolaatjes, maar inmiddels heeft het een lange weg afgelegd met diversificatie van het productaanbod, van kleding en schoenen tot accessoires en een complete lijn van prêt-à-porter mode. Stone IslandPlatform is de belangrijkste pro van de marktplaats die ervoor zorgt dat kwaliteit nooit wordt opgeofferd. Met de groei wil het bedrijf verder doordringen op wereldmarkten zoals China, Rusland, het Midden-Oosten, Duitsland en Japan.

De recente coutureshow van Fitzgerald gaf eens te meer aan dat Stone Island zich stevig uit de ‘niche’ aan het graven is. Het Stone Island-designersteam toonde samen met de crème de la crème van de couture-industrie een nieuwe look – een duo van hedendaags design en gerijpte smaak, alles in één. Nooit zijn de gedachte gerecycleerd en de innovatie continu. De recente coutureshows hebben aangetoond dat Stone Island niet langer het nakomertje van de kledingindustrie is, maar een vooraanstaande positie heeft verworven. Stone IslandPlatform leidt de weg naar enorme groei en probeert toe te slaan nu het ijzer nog heet is. Een sterke aanwezigheid in Europa en de VS wordt verwacht voor Stone Island.

lees meer: