Sector Reparatie

Kledingreparatie Ridderkerk

 

 

 

 

 

Kledingreparaties zijn zeer belangrijk en de reputatie en ervaring van de winkel, die het resultaat is van de hulp van enkele duizenden naaisters en kleermakers, geeft hen een concurrentievoordeel bij het repareren van de mode van de klant. Dankzij de concurrentie besluiten zij te ondersteunen door een zeer doeltreffende reparatiedienst aan te bieden, waaraan particuliere reparatiebedrijven gemakkelijk niet kunnen tippen.

Sector Brutowaarde: 84,2 miljoen US $ 1,1 miljoen

In de periode waarin de hoge modeseizoenen reeds voorbij zijn, is het kledingreparatieatelier sterk gerealiseerd, met goede resultaten in termen van kwaliteitsservice met een hoge graad van bekwaamheid en ervaring. In de loop der jaren hebben zij getracht hun service te verbeteren door de aanschaf van maasmotoren en bestrijdingsmiddelresistentie Artsen Yankees nadat verschillende krimp-EL rekken rijen begonnen te vertonen, omdat veel klanten op reparaties wachtten, zelfs als dat in een ander land gebeurde. Het onderhoud van de operatie is zeer kritisch voor de Britse modesector om uniformiteit in de voorraden te brengen, en dit is precies wat Garment Repairers voor hetzelfde doen. Zoals de oude gevestigde winkels outMethods van het herstellen van kleding die wordt uitgevoerd in een aantal venster, is de Garment Repair bestuderen in de diepte benaderingen voor de vaststelling van kleding, die het comfort te verbeteren bij het dragen van het en de bestrijding van de hitte van de hitte. Voor de bijzondere gelegenheden, zijn een aantal opties van onze specialisten toegepast. Zo is er bijvoorbeeld een eenknoopszoom aangebracht door een speciale arts die de draad op lange termijn breekt en leert om deze duurzaam te maken, en kunnen we een naaigaren aanbrengen dat geen bloed opneemt zodra het kledingstuk uit de wasmachine komt.

Platte naden en zakbekledingsclaims worden echter het vaakst “geknuffeld” door de klanten. De redenen kunnen velerlei zijn, de kledingstukken lijken goed gestikt, maar omdat wij erbij zitten en ernaar kijken, lijken de jeans, de pitzakken en de schopjes van het kledingstuk onmiddellijk uit elkaar te scheuren. Omdat de bovengenoemde omstandigheden niet vaak voorkomen bij kledingstukken, zijn deze details belangrijker dan bij een gewone Garment Repair Shop:

o U kunt zich voorstellen hoe deze losse verbindingen tussen stoffen eruit zouden zien en het resultaat zouden kunnen zijn van een vuile naald.

o U kunt zakpatronen en artikeldetails toestaan, zoals het ontwerp voor een zakvoering, door gebruik te maken van unieke vrijstaande patronen die niet in de buurt van de zak zijn aangebracht, zodat het Jacobs merkondergoed in een zak kan glijden.

Samenvatting:

In het geval dat u enig gevoel dat deze diensten kunnen duur zijn voor uw zak, het is gewoon niet. Een goede Garment Rep reparatiedienst heeft een opmerkelijke schade gezien in lonen en prijskaartje op het gebied van reparatie, reparatie en accessoires, op accessoires van kleding- geen andere reparatiebedrijven bieden dit gemak. Laat de bijzonderheden en een voorbeeld van hoe dergelijke diensten kunnen worden uitgevoerd.

Gartner meldde dat de verkoop van, “Zowel grote zakken als kleine zakken steeg met 6% door (reshop) en 4% daling voor klinknagels, clips en naaimateriaal”, en het digitaliseren en repareren van jeans “steeg met 1,5% ten opzichte van vorig jaar”.

H.J.B.

lees meer: