Hoe maak je het beste van je overhemd

Kledingmaker Utrecht

 

 

 

 

 

Mijn meest dankbare project zijn mijn eigen hemden. Ik richt de kleermakerij in mijn atelier in om vrouwen kledingstalen te geven. Deze kledingstukken zijn precies op hun maat, maar toch zijn ze heel mooi. Ze zijn allemaal door mijzelf gemaakt, met mijn eigen touch. Van tijd tot tijd neem ik contact op met mijn beste klanten, en geef hen stalen. Ze zeggen altijd: “Dit is wat ik wil, en dit is precies wat ik wil!” Welke reactie ik ook krijg, die is het leukst. Het is een heerlijk gevoel om iemand anders een product te geven dat hij wenst, vooral als het een patroon is.

De eerste plek waar ik begon als Kledingmaker was op een bruiloft. De mooiste japonnen waren al op de bruiloft. Alle bruidsmeisjes droegen outfits van dezelfde stijl. Dus ik liet ze van outfit ruilen. “Hoe prachtig”, begon ik, “zou dit beter staan met wat meer kant?” 130 dollar later word ik nog steeds gebeld om te moeten retoucheren. Mijn klanten zijn erg attent. Ze zeggen, “speld het op, het is de moeite waard geweest.” Het is zo moeilijk om iedereen tevreden te stellen. Ik heb een hele vakantie besteed aan retoucheren, omkleden, noodgevallen, wachtlijsten, enzovoort.

Mijn kleren worden gedragen op zeer strikte banken. Ik mag het huis om geen enkele reden verlaten zonder speciale zorg voor kleding. Kleren moeten gelucht en geperst worden, soms worden alleen de boodschappen van me afgepakt. Je kunt het je niet veroorloven om kleren te kopen die niet passen. Niet omdat ze te duur zijn, maar omdat je ze net gekregen hebt. Er is absoluut geen manier dat iemand anders dezelfde kleren zou kunnen dragen. Er zijn veel mensen die denken dat ze een kledingstuk nooit zullen dragen, tenzij het gedragen wordt. Maar hoe kan dat! De enige manier waarop u waar voor uw geld kunt krijgen, is door elk kledingstuk dat u bezit te passen.

Het is heel belangrijk om je lichaam goed te kleden. Er zijn veel misvattingen over kleding die gecorrigeerd moeten worden. Ten eerste moet de kleding passen bij uw maat en vorm. Ten tweede moet de kleding comfortabel zijn. Comfort is van oudsher een hogere prioriteit dan styling vandaag de dag. De grootste fout is te denken dat als je het vandaag niet hebt gekocht, je het morgen wel kunt dragen.

Een kledingstaal kan worden gebruikt om het verschil te zien tussen een kledingstuk dat past en een kledingstuk dat op maat moet worden gemaakt. Het passen van herenkleding uit allerlei winkels kan u helpen stofsoort, naad, decor, textuur en algehele pasvorm te leren onderscheiden. Het kan worden gebruikt om te krijgen wat je wilt en de gewenste aanpassingen te maken. Natuurlijk zijn er vele manieren om informatie te verkrijgen zoals prijspunten, kleur, en ontwerp. Eerlijk gezegd is het nooit te vroeg om te beginnen als u het beste uit uw geld wilt halen.

Het is ook een goed idee om je oog te trainen. Korte mensen zien er meestal zwaarder uit. Niet omdat ze extra gewicht dragen, maar omdat het extra gewicht gewoon recht vooruit hangt. Kijk wat het uitzicht van achteren doet. Als u zich concentreert op wat het zicht doet met de ogen van andere mensen, krijgt u een onrealistisch beeld van mensen met een kleinere lichaamsbouw. Geen enkel lichaam is perfect dus probeer je te concentreren op jezelf en je lichaam.

De beste manier om mensen te laten geloven dat je slank bent, is er fysiek fit uit te zien. Het grote aantal supermodellen dat slank is en nog steeds is, bewijst dat lichamelijk fit en slank zijn mogelijk is. Wereldwijd zijn er supermodellen en er is geen reden waarom iemand met een bepaalde lichaamsbouw er niet goed uit zou kunnen zien. Geef toe of je ook goed bent in het doen van push ups en sit ups. Het kan je werkgever niet schelen hoe je eruit ziet, zolang je het werk maar doet, en dat is een groot voordeel.

Neem de tijd om na te gaan wat anderen dragen. Koop kleding in neutrale kleuren zoals marineblauw zwart en chocoladebruin en draag ze onder overhemden met bijpassende jasjes. Dit is een manier om stijlvol voor de dag te komen zonder bang te zijn voor wat anderen zullen denken. Je zult merken dat vrienden en collega’s je op feestjes en evenementen zullen benaderen nadat je een outfit hebt aangetrokken die ze aantrekkelijk vinden. Kleed u extra voorzichtig dames areworms, want u wilt niet de gastvrouw van een feestje worden.

lees meer: