diploma en vwo

diploma

Als je het normaal een mbi3 en havc of vwo diploma in je eerste jaar en doe dan een mbo3 en vwo in het tweede jaar. Je kunt dan in het 3e jaar je diploma kiezen zoals in een Master of Business Administration programma of je kunt twee termijnen aan een bachelordiploma doen. Bachelors-studenten hebben niet “meerdere” Opleiding ehbo instructeur  opeenvolgend, maar ze nemen twee jaar (of meer) om klaar te zijn voor het afstuderen als de bachelors zijn gepland voor twee semesters.

Studenten op een Bachelors stationurgrade moeten minimaal een mbo3 of vwo diploma hebben voordat ze bevorderd kunnen worden tot assistent, senior of vice-president. Voor het werken voor de overheid van Ontario (niet alleen van waar ze naar de klassen gaan, maar ook en leraar worden, een assistent, enz.), moet je een mbo2 halen in filosofie, literatuur, Engels, talen, economie of geesteswetenschappen, of een bachelordiploma zoals in een Master of Business Administration programma.

Regels voor universitaire studie De meeste universiteiten (ze zijn vrij groot, zoals Berkeley), hebben veel zegels als erkenning van hun eigendom van de universiteit, en hun prestaties in vergelijking met andere instellingen voor hoger onderwijs van diezelfde universiteit. (Met de universiteiten die door uitvinders en technologietitanen fietsen, is deze zaak een beetje uit de tijd als het op de actualiteit [2011] aankomt)

Ursula K Le Guin’s Option”, met kerels in wetsuits : (tenminste, zoals in de stripverhalen, want ze bekende dat ze serieus was als echte) Universiteit: geen feit. Universiteit van Colorado zou een universiteit kunnen zijn? Hoewel als we het hier hebben over de campus (en universiteitssteden) van de universiteit, de Colorado River misschien een rivier is.

Grappen over dinosaurussen: Professor Oakley, Principal Hartman, en Bullwinkle hebben allemaal zo’n redelijk uiterlijk en zouden zo maar wat lawaai schreeuwen om de boel op gang te krijgen om de aandacht van de Coastal invaders te trekken. Ik vraag me af wat de reden is? Misschien, omdat Gouverneur Lemmon lang is en van middelbare afkomst — maar ik weet niets van dat soort dingen.

Professor Oakley, Principal Hartman, en Bullwinkle hebben allemaal zo’n redelijk uiterlijk en zouden zo maar wat lawaai schreeuwen om de aandacht van de Coastal invallers te trekken. Ik vraag me af wat de reden is? Misschien, omdat Gouverneur Lemmon lang is en van middelbare afkomst — maar ik weet niets van dat soort dingen. De uiteinden van de antennes van de imps lijken op twee stekels die aan elke kant van het hoofd vastzitten, zodat ze eruit zien als twee kleine vorkjes die schuin staan, wat het makkelijker maakt om aan te vallen.

In Homer’s thuisstaat Iowa heeft Cracker een uitvinding die “Animian Translator” heet en die vreemde talen vertaalt, zoals krekels en ganzen en muizen. Als Homer in dit apparaat zit, kan hij de vreemde woorden vertalen (bijv. “To level” zou “to finish” worden), die ze gebruikt om bezoekers binnen te halen.

Wanneer Professor Farnsworth door JIMBO terug in de tijd wordt gestuurd naar 1786, om te voorkomen dat Collin Tucker’s boerderij en bijen in Zombies veranderen, steekt hij zijn naald in de velden van zijn toekomstige zelf. In de toekomst is de toekomstige boer net als Cupertino en is ook een zware roker, en Farnsworth maakt hem wakker, met die ongelooflijk trieste blik op zijn gezicht, en legt uit wat zijn rol in het tijdmachine verhaal is, omdat hij de toekomst wilde doen. En door dit verhaal raakt Homer onder de indruk van de toekomst en wil hij zich komen bewijzen en een selfmade man worden door in zijn voetsporen te treden. Op een gegeven moment, als hij in een motorkarretje stapt (op een manier die doet denken aan een tijdmachine in de grasmaaier die hij tijdens een proefrit op televisie zag) en met haar in een vechtpartij verwikkeld raakt, beargumenteert zij het volgende: “Ik zou moeten terugkeren om mijn eigen luchtbel van onwetendheid te redden die voor mijn ogen afbrokkelt.” Vlak voordat ze het je kwalijk nam dat je de pasta deed, begon ze een gewelddadige uitbarsting te houden over iemand die zijn penis in zijn mond stopt (blijkbaar heeft zijn vriendin hem verteld dat dit een “verdacht besmettelijk” iets was, nietwaar? Klote miso noodle liefde! Apocoliose?)

Eenmaal bij de Simpsons thuis en als zijn eten havock… Homer vraagt aan de vrouw des huizes “Kan ik volgende week wat uien bakken?”.

Old Faithful is niet enkel een realisatie van een dagdroom van menig Homer, maar een metafoor. Homer: “De ervaring heeft geleerd dat die achtbaan niet klopt. Je voelt, ziet of hoort niets. Want hij had de sensatie van H3O2 geproefd, en jongen toen werd hij gedesillusioneerd wakker.

 

Lees meer:

EHBO instructeur 

Nikta 

Nikta EHBO 

Reanimatie instructeur 

BHV instructeur 

Ehbo materiaal 

Reanimatiepoppen 

Ehbo op school